Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Handla hos oss

För att handla hos Ahlsell Workwear behöver du först vara registrerad företagskund. Här ansöker du enkelt för att bli kund. Vi erbjuder både e-handel och ett butiksnät i Sverige.

Enkelt att handla på webben

Genom vår e-handel söker du enkelt fram de artiklar du behöver. På ett ögonblick får du fördjupad information om produkten. När du är klar med beställningen väljer du att ”gå till kassan”. Ordern expedieras och varorna levereras till din adress. Beställer du före klockslaget som anges på sidan kommer varorna redan följande dag. E-handeln har alltid öppet med ett noga utvalt sortiment yrkeskläder och personligt skydd. Ahlsell Workwear är en del av Ahlsellkoncernen. 

Mina sidor en service till dig

När du loggar in på Mina sidor här på ahlsellworkwear.se kan du bland annat se dina gjorda inköp, företagsuppgifter, fakturor och priser. Orderbekräftelser, leveransbesked och fakturor får du bekvämt via e-post till datorn, mobilen eller ditt företags affärssystem

Handla i butik

Ahlsell workwear har ett butikssortiment som består av de vanligaste produkterna inom yrkeskläder och personligt skydd som du plockar själv från hyllan. Skulle något saknas, finns det normalt framme för avhämtning morgonen efter. Behöver du råd eller tips finns branschkunnig personal alltid till hands. Butikerna är också en mötesplats där du får produktinformation och träffar branschfolk som informerar dig om nya produkter och hjälpmedel. Hitta din butik. (länk)

Vårt sortiment

Ahlsell Workwears sortiment består av yrkeskläder och personligt skydd som vi vet är pålitliga, slitstarka och sköna och som håller både stilen och kvaliteten över lång tid och som vi har på lager. Läs mer om vårt sortiment här.

Meddelande från Ahlsell workwear

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell workwear

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.