Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Klädtvätt

Varje dag slits och smutsas kläder ner runt om på våra arbetsplatser. Kläder som signalerar tillhörighet och är företagets ansikte utåt. Samtidigt är kläderna viktiga ur säkerhets- och funktionsperspektiv.

Med vår tjänst Klädtvätt ser vi till att era arbetskläder alltid gör det jobb de ska göra. Vid behov lagar vi kläderna istället för att byta ut. Ett smart sätt att förlänga klädernas livslängd.

Dina kläder – ditt val

Med vår lösning äger ni alltid era kläder och betalar bara för de delar av tjänsten ni faktiskt använder.

Välj kläder ur vårt kompletta sortiment och bestäm hur ofta de ska tvättas. Givetvis hjälper vi till med profiltryck och märkning om ni vill ha det.

En mer hållbar lösning

Arbetskläder är mer utsatta för slitage än vanliga kläder.

I Klädtvätt ingår lagning när det är möjligt. Att laga istället för att köpa nytt bidrar till en mer resurseffektiv hantering utan att göra avkall på säkerhet och funktion.

Logistik i världsklass

Med vår rikstäckande och flexibla logistiklösning kan du välja leverans efter behov.

Samtidigt som du väljer leveransdagar bestämmer du också hur vi ska leverera. Vi ser till att du har dina kläder när du behöver dem, där du behöver dem.

En erfaren partner

Med Samhall kan vi erbjuda en erfaren partner med kunskap och bredd. De växer stadigt och med över 20 tvätterier runt om i landet är de en rikstäckande leverantör.

Välj den lösning som passar dig

Tillsammans med din säljare på Ahlsell Workwear väljer du vilken lösning som passar dig bäst. Det innefattar klädsortiment och hantering.

Du hittar Sveriges bredaste sortiment inom arbetskläder i din Ahlsell Workwear-butik eller i vår webbutik. Givetvis hjälper vi dig med profiltryck och märkning också.

Anpassa din servicenivå

Betala bara för det utnyttjar. Utöver grundavtalet betalar du bara för det som tvättas, lagas och levereras, ingenting annat.

Välj vilken nivå du vill ha på tjänsten utefter dina behov. När allt är klart levererar vi dina kläder till din arbetsplats.

Klädtvätt - Smartare tvätt på alla sätt

 

  • Ökad kostnadskontroll för tvätt
  • Förläng livslängden på arbetskläder
  • Allt från ett ställe – en helhetslösning för både arbetskläder och tvätt

Kontaka oss för mer information

Meddelande från Ahlsell workwear

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript